zondag 27 september 2009

27 september

Vanmorgen hebben we lekker uitgeslapen, dat mocht van onszelf vandaag, aangezien we alle dingen op ons lijstje al gedaan en gezien hadden. Er bleef nog 1 ding over; de markt in de wijk Trastevere. Wederom hadden we prachtig weer, zeg maar gerust bloedheet, en was het heerlijk struinen over de markt. Uiteraard de nodige aankopen door ons alledrie gedaan; jurkjes, ringen, kralen, portemonnee en een zonnebril. Over hoe we dit allemaal mee naar huis moeten nemen denken we niet teveel na.

Na uren op de markt geslenterd te hebben zijn we gaan eten in het allerschattigste buurtje van Rome. Het terrasje zag er zo gezellig uit, onder de bomen met ieniemienie tafeltjes. Helemaal wat we bij Rome hadden voorgesteld. Het menu zag er ook goed, en godzijdank smaakte het ook zo heerlijk.

Hierna met de bus terug naar het hotel. Lekker douchen, want je loopt de hele dag tussen de uitlaatgassen van alle hysterische auto’s en brommers. Toen moest het er toch van komen; alles in de koffer en handbagage krijgen….hmmmm, geen weegschaal bij de hand. Met militaire precisie heeft zus alle kleding in de handbagage gekregen en zitten alle aankopen in de koffer. We hebben ook nog min of meer een plan B voor het geval dat de koffer toch te zwaar is: dan zullen we alle leggings en truitjes en jurkjes aan moeten doen…..

Morgenvroeg om 8.30 zullen we de bus nemen hier om de hoek (godzijdank om de hoek want een grote koffer slepen over de kinderkopjes is zacht gezegd niet handig) Onze vlucht gaat om 12.05 uur en we zullen dan om 14.05 uur in Eindhoven aankomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten