woensdag 23 september 2009

23 september

Vandaag zijn we dan eindelijk vertrokken, wel helaas wat vertraging, maar uiteindelijk zaten we dan om 15.45 klaar in de lucht, een vertraging van 3 kwartier. De vlucht is goed gegaan, nog net geen 2 uur vliegen is echt peanuts voor ons natuurlijk. Het vliegtuig was 3 stoelen en 3 stoelen ingericht, dus wij konden mooi naast elkaar zitten. Voor we het wisten stonden we op het vliegveld Ciampino, Roma Italia!!

Precies om 18.00 uur namen we de bus naar het hotel. Helaas kwam daar de een teleurstelling, de kamer had geen eigen badkamer en toilet…..na de nodige woorden met de manager van het hotel mogen we morgenochtend in de enige kamer met zowel 3 bedden en badkamer, natuurlijk wel tegen extra betaling. Beetje jammer maar het mag de pret niet drukken.

We zijn meteen maar gaan omkleden zodat we konden gaan eten want iedereen had enorme honger. Hier om de hoek van het hotel zijn we gaan zitten bij het eerste het beste tentje en hebben we genoten van lekkere pasta’s en pizza’s. Lekker koud colaatje erbij!! Heerlijk!

Nu zijn we net terug op de hotelkamer, we hadden na het eten nog een beetje rondgewandeld in de buurt. Maar het is toch wel een beetje spannend daar er veel vage types rondlopen/hangen. Dus nu iedereen om de beurt naar het badhok op de gang van het hotel. Ik ben maar in de lobby gaan internetten, op de kamer ontvangt hij net niet genoeg om het internet goed te krijgen. Er zitten hier 2 ouwe mannetjes naar Italiaans voetbal te kijken, hysterisch is hier echt het juiste woord..

Voor morgen is het plan nog niet helemaal duidelijk omdat we eerst de grote kamer omruil actie moeten doen om 11.00 uur. We moeten nog even in de reisboekjes kijken wat we daarna in de overgebleven tijd kunnen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten